Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Kalender

21 mars 2018
09:36 - 10:00

Internationella Downs syndromdagen 21 mars

21 mars är det internationella Downs syndromdagen och även dagen då det är dags att rocka sockorna. Läs mer om det här.
17 april 2018
13:00 - 10:00

Lågaffektivt bemötande - föreläsning 17 april

Hur undviker och bemöter man konflikter hos personer med utvecklingsstörning eller autism, Aspergers syndrom, adhd eller annan neuropsykiatrisk funktionsnedsättning? Föreläsare är Bo Hejlskov Elvén leg. psykolog. Han arbetar bland annat med hantering av problemskapande beteende hos personer med neuropsykiatriska diagnoser. Föreläsningen är praktiskt inriktad med konkreta förslag på hur man kan undvika och hantera konflikter. Läs mer här.   tisdag, 17 april, 2018 13:00 - 16:00 Plats: Rörstrands konferenscenter, Rörstrandsgatan 5, Stockholm Målgrupp: Närstående, Yrkesverksamma. Arrangör: Forum Funktionshinder - informationscenter med bibliotek och frågetjänst Kostnad: 500 kr exkl. moms, närstående kostnadsfritt Sista anmälningsdag: 18 mars Kontakt: Eva Forss, 08-123 350 13, eva.forss@sll.se, Tomas Myrberg, 08-123 350 28, tomas.myrberg@sll.se
23 maj 2018
10:00 - 10:00

Hjultorget - hälsofrämjande livsstil

Välkommen till Hjultorget 2018,  23-24 maj på Kistamässan Hjultorget är hjälpmedelsmässan med fokus på en aktiv livsstil för människor med funktionsnedsättningar. Här kan du prova de senaste hjälpmedlen och lyssna på aktuella föreläsningar som inspirerar och ger ny kunskap. Här finns möjlighet för både gammal och ung att testa olika idrotter och att utmana elitidrottare.

Facebook

4 timmar sedan

Hela Sveriges Assistans AB

... Se merSe mindre

19 timmar sedan

Hela Sveriges Assistans AB

... Se merSe mindre

Se på Facebook

Personliga assistenter till 23-årig tjej i Sorsele

Jag är en 23-årig tjej som bor i min egen lägenhet i Sorsele. Min funktionsnedsättning gör att jag behöver assistans med det mesta för att min vardag ska fungera.

På vardagarna arbetet jag två dagar i veckan och resten av tiden är jag i skolan. Jag gillar dans, musik, djur, kläder och olika tv-spel. Att åka och bada eller bowla är något jag verkligen gillar. När jag inte är ute på aktiviteter tycker jag om att vara hemma och ta det lugnt.

Som min assistent ska du finnas till hands med allt jag kan behöva hjälp med såsom, personlig hygien, matlagning och alla förekommande hushållssysslor.

Hos mig arbetar mina assistenter dygnspass med jourtid på natten. Jag vill att du ska kunna hoppa in med kort varsel och arbeta även i sommar. Assistansen utförs där jag befinner mig, i mitt hem, på skolan, arbetet eller ute på olika aktiviteter.

Du som söker ska vara glad, uppfinningsrik, se möjligheter och inte problem. Du får gärna vara tjej eller kvinna och viktigast av allt är att personkemin stämmer. bit.ly/2FSUnla

#ledigajobb #personligassistent #personligassistans #Sorsele
... Se merSe mindre

Visa fler