Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Kalender

28 augusti 2019
09:00 - 10:00

2019 års arbetsmiljöutbildning

Den 28 augusti är det dags för årets arbetsmiljöutbildning för våra arbetsledare som har arbetsmiljöuppgiften fördelad till sig. I utbildningen går vi igenom:
  • sambandet mellan en god arbetsmiljö, systematiskt arbetsmiljöarbete och verksamhetens utveckling
  • hur kraven i föreskrifterna om systematiskt arbetsmiljöarbete tolkas och hanteras praktiskt i den dagliga verksamheten
  • engagemang och delaktighet - hur de anställda kan göras delaktiga och påverka arbetsmiljöarbetet
21 september 2019
08:44 - 10:00

Internationella Alzheimerdagen

Under september månad varje år uppmärksammas Alzheimers sjukdom och de övriga kognitiva hjärnsjukdomarna lite extra över hela världen, genom den Internationella Alzheimerdagen. Syftet med dagen är att öka förståelsen för de personer som lever med en kognitiv hjärnsjukdom och underlätta deras tillvaro. Vill du läsa mer om Alzheimer kan du göra det hos Alzheimer Sverige bla
pension
27 september 2019
13:12 - 10:00

Tjänstepensionensdag

Tjänstepension är en viktig del av pensionen och för nionde året i rad uppmärksammar pensionsbranschen Tjänstepensionens dag idag den 27 september. Vi på Hela Sveriges Assistans betalar in tjänstepension för alla våra 400 anställda. Som anställd hos oss kan du läsa mer om pension som inloggad på hemsidan.
28 september 2019
08:23 - 10:00

Neurodagen

Idag är det Neurodagen! "En halv miljon i Sverige lever med en eller flera neurologiska skador eller sjukdomar. För att uppmärksamma neurologiska diagnoser, neurosjukvård och neurologisk rehabilitering, håller förbundet Neuro årligen Neurodagen den 28 september. Kring detta datum arrangeras runt om i landet en rad matnyttiga föreläsningar genom Neuros föreningsliv. Kanske finns det något i närheten av dig?" Du kan läs mer om neurodagen här!
6 oktober 2019
06:58 - 10:00

Nationella anhörigdagen

Idag den 6 oktober är det den nationella anhörigdagen! Under vecka 45 anordnas aktiviteter och manifestationer runt om i landet med temat anhörig. 1,3 miljoner i Sverige vårdar, stödjer eller hjälper regelbundet en närstående.   Du som anhörig kan få råd och stöd på Anhörigas Riksförbud.
16 oktober 2019
09:00 - 10:00

Utbildningsdag i Kalmar om förvärvad hjärnskada

Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft håller en utbildningsdag om konsekvenser vid förvärvad hjärnskada. Platsen är länssjukhuset i Kalmar och tiden 9-16:30. Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med personer med förvärvad hjärnskada eller vill veta mer om hjärnskador, till exempel personlig assistent, biståndsbedömare, personal i gruppboenden eller annan vård och omsorg, skolpersonal, anhörigkonsulenter, politiker och beslutsfattare, brukarorganisationer, personer med egen skada, närstående och andra intresserade. Utbildningen ger en insikt i de medicinska orsakerna till den problematik många får efter en förvärvad hjärnskada, lagstiftningen som styr personlig assistans och andra LSS-insatser samt hur det är att leva med förvärvad hjärnskada. Du kan även läsa mer på Hjärnkrafts hemsida.