Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

10 april 2022

Personliga assistenter 25-100% till 18-årig tjej i Idre

Jag som söker assistenter är en 18-årig tjej. När jag inte är i skolan är jag gärna ute i naturen. Jag tycker även om att lyssna på musik eller titta på film. Jag bor i en egen lägenhet centralt i Idre.

Nu söker vi dig som vill arbeta 25-100% dagtid eller hela dygn enligt rullande schema.

Vem är du?
Jag söker dig som är glad, positiv, kan arbeta självständigt. Du är flexibel, ansvarsfull och ordningsam. Jag ser även gärna att du som söker har erfarenhet av autism, utvecklingsstörning och epilepsi. Om du har erfarenhet av sondmatning är det också ett plus. Viktigast är att personkemin stämmer och du får lära dig allt i en noggrann introduktion.
Vardagen består av att vägleda i både skola och på hemmaplan, men också enklare aktiviteter i närområdet. Du följer med på promenader och utevistelse dagligen så precis som jag vill jag att du tycker om att vara i naturen. För att min vardag ska fungera har jag tydliga rutiner som är enkla att följa.
Du som söker tjänsten är kvinna.

Utöver detta vill vi att du:

  • är rökfri
  • är flexibel
  • är ansvarsfull, passar tider och pålitlig
  • behärskar svenska språket i tal och skrift
  • vaccinerad mot SARS-CoV-2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning

 

Ansökan
Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formuläret nedan. Märk din ansökan med 307. Skriv i din ansökan hur mycket du vill arbeta och om du är intresserad av dags- eller dygnspass.
Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Ansökan som personlig assistent
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar
Fler nyheter