Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

10 april 2022

Sommarjobb – Personlig assistent till aktiv kvinna på Lidingö

Vill du jobba med att göra det möjligt för mig att leva ett vanligt liv?

Jag är en 31-årig kvinna med omfattande muskelsvaghet och ledstelhet som gör att jag behöver hjälp med det mesta praktiska i livet. Därför har jag personlig assistans och tack vare den kan jag åka till jobbet och göra allt det som en vardag innefattar och min sambo kan vara just sambo.

Vill du jobba med att göra det möjligt för mig att leva ett vanligt liv? Jag är en 31-årig kvinna med omfattande muskelsvaghet och ledstelhet som gör att jag behöver hjälp med det mesta praktiska i livet. Därför har jag personlig assistans och tack vare den kan jag åka till jobbet och göra allt det som en vardag innefattar och min sambo kan vara just sambo.

Om dig som söker:
På grund av arbetets art söker jag dig som identifierar dig som kvinna och är icke-rökare.
Då mina föräldrar har hund kan du ibland komma att träffa den vilket innebär att det är bra om du inte är allergisk mot hundar eller rädda för dem.
I arbetet hos mig ingår manuella förflyttningar, bl.a. att hjälpa mig att resa mig upp och sätta mig ner vilket innebär att det är viktigt att du har god fysik och styrka
Jag har körkort och egen bil, som jag kör själv, men det är ett plus om du har körkort.

Du som söker

  • behöver kunna prata och förstå svenska eller engelska.
  • är vaccinerad mot SARS-CoV- 2 och kan uppvisa godkänt vaccinationsintyg innan anställning

Förutom ovanstående är det viktigt att du förstår mitt behov av integritet och att själv få bestämma över mitt eget liv.
Du behöver vare sig ha utbildning eller tidigare erfarenhet av arbete inom omsorg för att jobba hos mig men däremot en vilja att lära dig. Du kommer att få introduktion och instruktioner av mig tillsammans med en ordinarie assistent.
Avgörande vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Som assistent ingår man i den arbetsgrupp som består av fyra assistenter. Under arbetstiden arbetar du dock ensam med mig.

 

Tjänsten

Tjänsten är ett sommarvikariat för ordinarie assistenters semestrar. Omfattningen är ungefär en heltid. Arbetet är schemalagt med olika pass inklusive väntetid med övernattning i eget rum i min lägenhet. Resor kan också förekomma.

 


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig på Lidingö

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar varför du vill vara min personliga assistent samt ett CV.

När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.

Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär på vår hemsida. Märk din ansökan med 188

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00


Ansökan som personlig assistent
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter