Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

20 januari 2022

Bli en del av teamet vi startar upp i Jönköping 1 februari

Personliga assistenter till 55-årig kreativ kvinna – flera tjänster

“Jag är en kvinna på 55 år med mycket humor som på grund av en nervsjukdom har personlig assistans sedan många år.

Jag är aktiv och kreativ. Musik, ljudböcker, konserter och konceptkonst är mina stora intressen.”

 

Om din roll som personlig assistent hos mig

Som personlig assistent hos mig ska du ge mig stöd att klara så mycket jag kan själv. Du är en god, tålmodig lyssnare och kan hålla fokus då min sjukdom gett mig talsvårigheter.

Hemma kör jag själv min elrullstol men ute är det du som styr. Vid förflyttningar eller lägesändringar använder vi taklift och glidlakan.

Du får gärna ha tidigare vana av diabetes och insulinhantering.

 

Vart utförs assistansen

Assistansen utförs där jag befinner mig och ditt pass startar och slutar där jag är; hemma eller ute på stan.

 

Vem är du?

Du är gärna 40+, vaccinerad och ickerökare. Du ser, precis som jag, det här som ett långsiktigt samarbete. Förutom tålamod så har du humor och du får gärna dela något av mina intressen. För att vi ska kunna kommunicera behöver du tala och skriva flytande svenska.

 

Hur ser arbetstiden ut?

Nu söker jag både dig som vill arbeta enligt rullande schema men också dig som vill arbeta som timextra vid behov. För dig som vill arbeta extra finns möjlighet till 2-4 fasta pass per månad.

Jag har assistans dygnet runt och passen är 8-16, 16-23 och 23-08. För dag och kväll finns olika tjänstgöringsgrader, för natt finns två tjänster på ca 39%. Möjlighet finns att kombinera natt med dag/kväll om man önskar en högre tjänstgöringsgrad.

 

Vem är arbetsledare

En av assistenterna i uppdraget är även arbetsledare. I det dagliga arbetet finns arbetsbeskrivningar och rutiner att följa och vad vi utöver det hittar på under dagen styr jag utifrån dagsform, önskemål och behov.

 

Övriga krav

Vid en eventuell intervju visar du upp godkänt vaccinationspass.

 


Ansökan

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar varför du vill vara min personliga assistent samt ett CV. Skriv också i din ansökan om du är intresserad av dag, kväll natt eller extra.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär nedan. Märk din ansökan med 308.

I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.


Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00
jobb@hsaab.se


Ansökan som personlig assistent
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar
Fler nyheter