Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

9 juni 2021

Personlig assistent 80% till kille i Danderyd

Jag är en positiv och social kille på 24 år som vill leva mitt liv precis som alla andra trots multihandikapp och svårigheter med kommunikationen. Beroende på min dagsform är dagarna ibland lugna och ibland mer aktiva. Mina intressen är musik, åka på utflykter och att umgås med andra.

Vem är du?

Just nu söker jag en personlig assistent. Du som söker är mellan 25 – 50 år och bör vara aktiv, pålitlig, positiv samt ha stor sinnesnärvaro. Som assistent hos mig kommer du att ha ett stort ansvar för den totala omvårdnaden som innefattar hantering av PEG och CPAP. Jag ser gärna att du har erfarenhet från yrket som personlig assistent sedan tidigare. Erfarenhet och vana av arbete med alternativ kommunikation är meriterande. Du som söker ska kunna behärska svenska språket mycket väl i både tal och skrift.

Arbetspassen är förlagda dag, kväll och helg. Tjänsten omfattar ca 80%.

 

Om oss

Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.

Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om. Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang. Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor.

 

Om anställningsvillkoren

Alla våra nyanställda förväntas genomföra en webbaserad introduktionsutbildning innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda ska du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård.

 

Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Danderyd

Din ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar varför du vill vara min personliga assistent samt ett CV. Ange också en referent som vi kan ringa till. Vid en eventuell anställning måste du även kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.

Du skickar din ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär på hemsidan. Märk din ansökan med 743 i ämnesraden.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.

Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Ansökan som personlig assistent
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar
Fler nyheter
musik