Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

1 februari 2021

Personlig assistent till 14-årig kille, 70%

Jag är en nyfiken, glad och lättsam kille på 14 år som bor i Tullinge.

Jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp som medför bland annat slem- och andningsproblem. Jag behöver hjälp med i princip allt, så som måltider, hygien, lek, träning, andningsgymnastik och kommunikation. Jag gillar att skratta och ha roligt så du som söker får gärna ha nära till skratt men ändå kunna vara allvarlig när det behövs.

Assistansen utförs dygnet runt och ni är med i allt jag gör. På dagarna går jag i skolan men är oftast hemma på eftermiddagarna. Hemma tränar jag i min inno-walk och läser böcker. Jag älskar att spela spel, så var beredd på att förlora!

Mina assistenter arbetar mycket med motorisk träning som sker i dold form av lekar. Arbetet innefattar en del lyft och du bör därför ha en hyfsat god fysik.

Tjänsten är på 70% och passen är förlagda dag, kväll och varannan helg.

 

Vem är du?

Jag söker nu en personligt assistent för en tjänst på 70%, arbetstiderna innefattar dag, kväll och varannan helg.

Du är social, flexibel och ansvarstagande. Det är viktigt att du är lyhörd för mina behov, är initiativrik, punktlig och pedagogiskt intresserad. Då arbetet gör att du arbetar tätt inpå min familj så krävs det finess och känsla för när det är ok att ta plats och när du ska ta ett steg tillbaka.

Det är ett plus om du har vårdutbildning eller erfarenhet av inhalering, sondmatning, BPAP, host- och sugmaskin, men det är inget krav. Nödvändig utbildning för tekniska hjälpmedel och inskolning sker på arbetsplatsen. Tidigare arbete som personlig assistent är meriterande, men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och personkemin. Assistansen är förlagd till vaken natt, vardag som helg.

För mitt bästa och för att skapa assistans med hög kvalitet vill jag att du precis som jag och min familj ser ett långsiktigt samarbete.

För att arbeta med barn under 18 år måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister innan du påbörjar din anställning. Du kan beställa det här.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Tullinge

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar varför du vill vara min personliga assistent samt ett CV.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär nedan. Märk din ansökan med 266


Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00
jobb@hsaab.se


Ansökan som personlig assistent
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter