Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

14 januari 2020

Personlig assistent till Riala, ca 50%

Jag är en positiv, öppen och social kvinna på 55 år som bor i Riala, Norrtälje kommun, tillsammans med min hund och mina katter. Jag är väldigt kreativ när det gäller mat, trädgård, inredning, smyckesdesign, virkning och mycket mer. Det är viktigt att du också delar mina intressen då du även kommer assistera mig i detta. Jag är aktiv och gillar att resa, både i Sverige och utomlands, så det är viktigt att du kan följa med mig och att du kan sova på annan ort. Ibland tar jag bara det lugnt hemma och det är för att min kropp behöver vila. Jag använder rullstol och behöver hjälp med hushållssysslor och personlig hygien.

Vem är du?

Jag söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent hos mig. Jag värdesätter att du har humor, är positiv, lyhörd och kan ta egna initiativ. Du som söker bör vara kvinna mellan 25–55 år. Du måste ha körkort med tillgång till egen bil då det är dåliga kommunikationer till mitt hem. Det är viktigt att du inte är allergisk eftersom jag både har hund och katt.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Riala

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar varför du vill vara min personliga assistent samt ett CV.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär nedan. Märk din ansökan med HSA-121
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00
jobb@hsaab.se


Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter
Riala

Facebook