Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

10 januari 2020

Personlig assistent till kille i Storvreta

Jag är en kille på 28 år och jag bor i egen lägenhet i mina föräldrars villa i Storvreta. Jag har funktionsnedsättning i form av rörelsehinder och utvecklingsstörning vilket gör att jag behöver hjälp med det mesta i min vardag.

På vardagar går jag på daglig verksamhet och på fritiden är jag gärna ute på promenader. Jag tycker om att lyssna på musik, pussla rampussel, bygga lego och läsa böcker tillsammans.

Vem är du?

Som assistent hjälper du mig med det mesta i min vardag, så som matsituation och kommunikation, personlig hygien med byte av hygienskydd och RIK samt assisterar mig vid förflyttningar. Jag har även en epilepsisjukdom som gör att jag ibland drabbas av kramper och behöver återhämta mig då jag blir hemma några dagar.

Du som söker är lugn, lyhörd, har tålamod och du kan se mig och mina behov. Du har lätt för att vara både aktiv och att periodvis bara finnas till hands för att hjälpa mig att få en så bra dag som möjligt. Stor vikt läggs på personkemi. Du får gärna ha erfarenhet från att arbeta inom vård, på daglig verksamhet eller skola. Jag vill att du är rökfri.

Assistansen utförs i hemmet och arbetstiden är förlagda vardagskvällar ca 16:00 – 21:00 och dagtid helger. Tjänsten är deltid 40-60%.

Det är bra allmänna kommunikationer till Storvreta. Från Uppsala centralstation med Upptåget 8 minuter eller med buss 25 minuter.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Storvreta

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar varför du vill vara min personliga assistent samt ett CV.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär nedan. Märk din ansökan med HSA-176


Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00
jobb@hsaab.se


Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter
Storvreta

Facebook