Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

1 januari 2020

Arbetsledare till Luleå, 75%

Jag är en glad och busig tjej som bor strax utanför Luleå i Södra Sunderbyn. Jag har en utvecklingsstörning, är halvsidesförlamad och funktionellt blind.

Jag gillar att skämta och vill att du också ska tycka det är roligt. Jag tycker bland annat om att lyssna på musik, gå på teater och konserter, ta en fika på stan eller liknande.

Assistansen utgår därifrån där jag befinner mig. Din arbetsdag börjar i hemmet där du hjälper mig upp och med mina morgonrutiner. Jag använder rullstol och har lyfthjälpmedel.

Arbetsledarrollen:

Förutom att vara min personliga assistent kommer du även vara arbetsledare. Du kommer ansvara för rekrytering, introducering och leda assistenterna i det dagliga arbetet samt även planera inför semestrar, lägga schema och arbeta löpande med kvalitetsuppföljning. Du som arbetsledare har genom huvudkontoret tillgång till expertis inom en mängd områden. Vi har god kunskap och lång erfarenhet av inom personalfrågor, LSS och ekonomi. Vi hjälper dig med all information och kunskap du behöver ha för att vara trygg i din roll som arbetsledare

Vem är du?

Jag söker nu en personlig assistent som också kan vara min arbetsledare till en tjänst på 75% med tjänstgöring dag, kväll och helg, samt väntetidnatt.

Du är social, flexibel och har ansvarskänsla, du är en problemlösare som ser möjligheter samt att du behöver vara påhittig och lyhörd för mina behov. Då arbetet gör att du arbetar tätt inpå min familj så krävs det finess och känsla för när det är okej att ta plats och när du ska ta ett steg tillbaka

 


Ansökan för dig som vill arbeta som arbetsledare i Luleå

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.

I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.

Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se. Ange referens HSA-190 i ämnesraden.

Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.

Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00


Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter
Luleå

Facebook