Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

28 november 2019

Arbetsledare till kvinna i Täby, ca 67%

Är du min blivande arbetsledare och personliga assistent?

Jag är en kvinna i 60-årsåldern som nu söker en personlig assistent på cirka 67 % som också kan vara arbetsledare i min personalgrupp. Jag bor i Täby och har väldigt bra kommunikationer nära där jag bor. Arbetet hos mig är omväxlande och består mycket av att du får vara mina ögon och ben. Ibland följer du med mig till frisören, på läkarbesök eller så tar vi en promenad.

Jag gillar även att fönstershoppa i vårt fina centrum som är bland Skandinaviens största.

Vem är du?

Mina önskemål vore om du har tidigare erfarenhet av vård och omsorg då det skulle underlätta arbetet hos mig eftersom jag är i behov av hjälp vid förflyttning med lift som tex. hjälper mig till rullstolen. Du får jättegärna vara en person som är lugn och glad samt att du ska förstå svenska i både tal och skrift.

I rollen som arbetsledare ska du rekrytera, introducera och leda assistenterna i det dagliga arbetet samt även planera semestrar, lägga schema och arbeta löpande med kvalitetsuppföljning. Du som arbetsledare har genom huvudkontoret tillgång till expertis inom en mängd områden. Vi har god kunskap och lång erfarenhet av inom personalfrågor, LSS och ekonomi. Vi hjälper dig med all information och kunskap du behöver ha för att vara trygg i din roll som arbetsledare.


Ansökan för dig som vill arbeta som arbetsledare i Täby

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.

Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär nedan. Ange referens HSA-296-AL i ämnesraden.

Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00


Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter

Facebook

Det är redan andra advent!
Vi hoppas ni får en mysig dag med nu andra ljuset tänt 🕯

Det är redan andra advent!
Vi hoppas ni får en mysig dag med nu andra ljuset tänt 🕯
... Se merSe mindre

Trevlig helg! 🎅🏻

#helasverigesassistans #trevlighelg

Trevlig helg! 🎅🏻

#helasverigesassistans #trevlighelg
... Se merSe mindre

Visa fler