Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

1 september 2019

Personlig assistent till kille i Storvreta

Jag är en kille på 28 år och jag bor i en egen lägenhet i mina föräldrars villa i Storvreta. Jag har funktionsnedsättning i form av rörelsehinder och utvecklingsstörning vilket gör att jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Assistansen utförs i hemmet och där jag befinner mig. På vardagar går jag på daglig verksamhet och på fritiden är jag gärna ute på promenader. Jag tycker om att läsa böcker tillsammans, pussla rampussel, bygga duplo, lyssna på musik och umgås med min familj.

Vem är du?

Som assistent hjälper du mig med det mesta i min vardag, så som personlig hygien, byte av hygienskydd, RIK, matsituation, kommunikation och assisterar mig vid förflyttningar. Jag har även en epilepsisjukdom som gör att jag ibland drabbas av kramper.

Du som söker är lugn, lyhörd, har tålamod och du kan se mig och mina behov. Du har lätt för att vara både aktiv och att periodvis bara finnas till hands för att hjälpa mig att få en så bra dag som möjligt. Stor vikt läggs på personkemi och du är också rökfri. Du får gärna ha erfarenhet från att arbeta på daglig verksamhet eller skola. Önskvärt är att du är rökfri.

Vardagskvällar 15:30 – 22:30. Någon gång också journatt, för att sen hjälpa mig på morgonen till jag åker iväg 08:30. Man jobbar även varannan helg i månad där arbetstid planeras ihop med övriga assistenter. Söker även en timanställd som kan hoppa in vid behov.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Storvreta

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar varför du vill vara min personliga assistent samt ett CV.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär nedan. Märk din ansökan med HSA-176


Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00
jobb@hsaab.se


Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter
Storvreta

Facebook

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.