Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

1 september 2019

Timvikarie till pojke i Bromma

Jag är en glad och inkännande kille på 7 år som är hemmahörande i Bromma där jag bor med min mamma, lillasyster och hund. Jag älskar sång och musik – ljud över lag, fordon, bollar och vatten.
 
Jag kommunicerar inte med ord utan använder mig av ljud, min kropp, min blick och hjälpande bilder (sk pecs). Jag har en måttlig utvecklingsstörning och autistiska drag samt ett sällsynt syndrom som bland annat gör mig infektionskänslig och mycket blödningsbenägen.

Vem är du?

Jag söker dig som på ett moget och lugnt sätt hanterar min sjukdom. Som person är du glad, engagerad, lyhörd och en inspirerande frisk fläkt. Du behöver vara kreativ för att kunna hitta lösningar som gör att jag kan delta i vardagen på mitt sätt. Det är även viktigt att du är lyhörd till mina behov, att du är strukturerad,  tålmodig och har mycket humor. Du får gärna ha lätt till skratt och inte vara rädd för spex och stoj. Har du erfarenhet av autism, stödtecken och pecs är det meriterande och har du någon form av vårdutbildning är det mycket välkommet.  Vi vill att du är rökfri.

Vid en eventuell anställning måste du även kunna visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Bromma

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar varför du vill vara min personliga assistent samt ett CV.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär nedan. Märk din ansökan med HSA-290
Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.


Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00


Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter
Leksak bilar

Facebook

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.