Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

5 september 2019

Jag söker en uppfinningsrik assistent!

Jag är en glad, social kille med glimten i ögat som vet vad jag vill. Jag bor på landet med min hund och min familj i södra Uddevalla.

Jag gillar att lyssna på musik, titta på film, spela spel och pussla. Ibland tittar jag på tv eller läser en bok samtidigt som jag kör med bilar.

Jag är mycket kravkänslig så jag behöver hjälp att hantera min vardag var jag än befinner mig. På förmiddagarna går jag i gymnasiet och på min fritid tycker jag om att gå på bio, åka till Bohusläns muséum eller Stellas lekland när dagsformen tillåter. Jag vill att allting ska vara som det är just nu och behöver hjälp med alla avsteg från det normala, även att gå ut genom ytterdörren. Jag behöver även hjälp med personlig hygien, äta mat och att förstå omvärlden.

Då du kommer jobba nära min familj måste du kunna samarbeta med dem såväl som att arbeta ensam.

Arbetstiderna kommer du och arbetsledaren överens om vid en eventuell anställning, arbetspassen är förlagda dag och kväll på vardagar.

Vem är du?

Jag söker dig, en lyhörd, erfaren och uppfinningsrik personlig assistent som kan läsa av min dagsform och anpassa dagen därefter. Jag ser gärna att du är prestigelös, flexibel och har humor men kan också sätta ner foten när det behövs.

Arbetet hos oss är en utmaning och ger tillfredsställelse när man lyckas genomföra sina planer. Vi kan erbjuda en arbetsplats i vacker miljö vid havet.

Meriterande om erfarenheter i arbetet av framför allt autism och LAB men gärna också epilepsi och utvecklingsstörning.  Praktiskt användande av tidshjälpmedel, ritprat, samtalsmatta eller tecken som stöd är av värde.

Gymnasiesvenska, körkort och bil är ett krav. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Innan du kan påbörja arbetet måste du lämna in ett utdrag ur belastningsregistret.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Uddevalla

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar varför du vill vara min personliga assistent samt ett CV.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär nedan. Märk din ansökan med HSA-216


Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00
jobb@hsaab.se


Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter
Uddevalla

Facebook

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.