Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

26 juli 2019

Personlig assistent centrala Göteborg hos 24-årig kille – flera tjänster

Jag är en kille på 24 år som under våren flyttat till egen lägenhet. Jag använder rullstol och behöver hjälp med allt ifrån förflyttningar till hygien med mera. Just nu håller jag på att lära mig att kommunicera med blicken.

På min fritid tycker jag om att se på film och spela dataspel. Musik är viktigt för mig och jag gillar det mesta i musikväg även om jag undviker att lyssna på dansband. Naturen är något som jag också tycker mycket om.

Jag har en familj som betyder mycket, som jag gärna umgås med – mamma, pappa och syster och jag passar gärna syrrans hund också.

Assistansen utförs där jag befinner mig. Assistansen är förlagd dygnets alla timmar och du arbetar alltid dubbelt med en kollega. Vi söker både dig som vill jobba extra och dig som vill ha fasta pass. Skriv gärna i vilken omfattning du vill arbeta i din ansökan.

Vem är du?

Jag gillar humor, så du ska tycka om att skratta och ha roligt. Jag vill att du som söker ska vara mogen, lugn, pålitlig och vidsynt samt vara en problemlösare.
Då det kommer finnas pälsdjur i min närhet är det bra om du inte är allergisk.
Du behöver inte vara vårdutbildad då personkemin är viktigast och vi lär dig arbetsuppgifterna. Du ska gärna vara en ansvarsfull person som bjuder på dig själv.

Ansökan för dig som vill jobba hos mig i Göteborg

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar varför du vill vara min personliga assistent samt ett CV.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär nedan. Märk din ansökan med HSA-297

Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00


Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter
Göteborg

Facebook

Visa fler