Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Nyheter

6 juni 2019

Bada i Stockholm. Sköndal – tillgänglighet

Stora Sköndals handikappbad är endast öppet för personer med funktionsnedsättning. Du är välkommen tillsammans med din familj, annan närstående eller medhjälpare.

Badkort för hela säsongen är kostnadsfritt för dig och din medföljare. Har du ingen synlig funktionsnedsättning ska du visa upp läkarintyg första gången. Kortet kvitteras ut hos badvakterna vid badet.

1 st 25-meters bassäng. Djup 1.60 m. Trappa ner i bassängen som ligger i marknivå. 1 st lift finns så man kommer upp och ner sittande. Temperaturen ligger på ca 30 grader beroende på väder och vind.  Läs mer på deras hemsida

Fler nyheter