Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

7 maj 2019

Arbetsledare och personliga assistenter till 23-årig tjej i Sorsele

Jag är en 23-årig tjej som bor i min egen lägenhet i Sorsele. Min funktionsnedsättning gör att jag behöver assistans med det mesta för att min vardag ska fungera.

På vardagarna arbetet jag två dagar i veckan och resten av tiden är jag i skolan. Jag gillar dans, musik, djur, kläder och olika tv-spel. Att åka och bada, gå på gym eller bowla är något jag verkligen gillar. När jag inte är ute på aktiviteter tycker jag om att vara hemma och ta det lugnt.

Som min assistent ska du finnas till hands med allt jag kan behöva hjälp med såsom, personlig hygien, matlagning och alla förekommande hushållssysslor. Assistansen utförs där jag befinner mig, i mitt hem, på skolan, arbetet eller ute på olika aktiviteter.

Vem är du?

Du som söker ska vara glad, uppfinningsrik, se möjligheter och inte problem. Du får gärna vara tjej eller kvinna och viktigast av allt är att personkemin stämmer. Mina assistenter arbetar dag/kväll/natt/helg med jourtid på natten och de går på ett rullande 4 veckors schema. Jag söker nu två personliga assistenter varav en av tjänsterna är en arbetsledartjänst.

I rollen som arbetsledare ska du rekrytera, introducera och leda assistenterna i det dagliga arbetet samt även planera semestrar, lägga schema och arbeta löpande med kvalitetsuppföljning. Du som arbetsledare har genom huvudkontoret tillgång till expertis inom en mängd områden. Vi har god kunskap och lång erfarenhet av inom personalfrågor, LSS och ekonomi. Vi hjälper dig med all information och kunskap du behöver ha för att vara trygg i din roll som arbetsledare.

Har du redan ett arbete, studerar eller har någon annan sysselsättning och vill jobba extra utöver, så finns möjligheter att kombinera detta. Arbetsledaren hos mig kommer då se över möjligheten att pussla i schemat så det passar för både verksamheten och dig. I din ansökan får du gärna berätta hur det passar dig bäst att arbeta och om det ska kombineras med någon annan sysselsättning.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Sorsele

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
I och med att du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.

Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär nedan. Ange referens HSA-224 i ämnesraden.

Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00


Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter

Facebook

Vi välkomnar nu kund i Lilla Edet!
Vi hoppas ni ska trivas hos på Hela Sveriges Assistans

#vifinnsihelasverige #LillaEdet #personligassistans

Vi välkomnar nu kund i Lilla Edet!
Vi hoppas ni ska trivas hos på Hela Sveriges Assistans

#vifinnsihelasverige #LillaEdet #personligassistans
... Se merSe mindre

Nu har vi tre vinnare!
Rätt svar på när Hela Sveriges Assistans startade är 2004 och vinnarna är: Yvonne Wonniz, Anna-Lena Klang och Monica Fallqvist. 
Stort grattis till er! Hör av er med adressuppgifter till info@hsaab.se så kommer biljetterna på posten.

#tävling #bio #Helasverigesassistans #vistartade2004

Nu har vi tre vinnare!
Rätt svar på när Hela Sveriges Assistans startade är 2004 och vinnarna är: Yvonne Wonniz, Anna-Lena Klang och Monica Fallqvist.
Stort grattis till er! Hör av er med adressuppgifter till info@hsaab.se så kommer biljetterna på posten.

#tävling #bio #Helasverigesassistans #vistartade2004
... Se merSe mindre

Visa fler