Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

4 mars 2019

Personlig assistent till ung kvinna, extrajobb helger. Halmstad

Jag är en kvinna i 30års-åldern som bor i Halmstad. Jag behöver nu extra assistenter under lördagar och söndagar, samt enstaka journätter.

Jag tycker om att gå ut och röra på mig och jag gillar även dans och musik. Jag är nästan alltid på gott humör så jag uppskattar om du också är det.

Jag behöver hjälp med alla grundläggande behov och alla i ett hushåll förekommande sysslor. Jag behöver även hjälp med att komma ut på aktiviteter

Vem är du?

På grund av arbetets art vill jag att du är kvinna mellan 20-40 år. Du behöver vara noggrann och positiv, samt ha lätt för att förstå och känna in andra människor. Du måste kunna läsa, förstå och följa skrivna instruktioner och det är mycket viktigt att du förstår att det är mitt liv och mitt hem du arbetar i och att du respekterar mitt privatliv.

Du får även betald introduktion för att kunna utföra arbetet på ett korrekt sätt. Rökfrihet är ett krav.

 

Skriv en utförlig ansökan med ett personligt brev där du beskriver dig själv, samt CV. Maila din ansökan till jobb@hsaab.se och märk den med 133  eller använd formuläret nedan.

 

Arbetstider/varaktighet

Arbetstiderna är förlagda antingen  som förmiddagspass, eftermiddagspass eller kväll-nattpass under lördagar och söndagar och eventuellt några enstaka journätter under veckan.

Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
Sista ansökningsdag 2019-03-20


Kontakt

Kund- och personalansvariga

08-55 77 19 00

jobb@hsaab.se

 


Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter
Halmstad

Facebook

Visa fler