Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

15 mars 2019

Kvinnlig personlig assistent sökes till vikariat i Skarpnäck

Jag är en rullstolsburen kvinna i 50 årsåldern som bor med mina tre katter i Skarpnäck.

Jag beskriver mig själv som loppisfantast, som även har ett brinnande intresse för trädgårdsarbete, då jag har två uteplatser. Även inredning, pyssel mm. Har alltid ständiga projekt på gång i hemmet

Vem är du?

Ser att du som söker är en kvinna mellan 30-55år, talar flytande svenska och förespråkar ordning och reda och tycker om rutiner. Har du erfarenhet av personlig assistentyrket så är det självklart en merit, med inget krav då personlig lämplighet och personkemi är helt avgörande för tjänsten. Arbetet som personlig assistent hos mig är mycket varierande. Så som att hjälpa mig med mina vardagliga sysslor och rutiner, hushållsarbete, handräckning vid matlagning, daglig hygien och duschrutiner, förflyttningar med hjälp av taklyft till elrullstol och duschstol, toalettbesök, ev såromläggning, ge medicin och vatten via peg(gastroknapp), tömma kateterpåse, mm. Du får introduktion och delegering på arbetsuppgifterna i god tid innan ditt första arbetspass så du känner dig säker.

Ansökan för dig som vill jobba hos mig i Skarpnäck

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev samt ett CV.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär nedan. Märk din ansökan med HSA-248
Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.
Sista ansökningsdag 2019-04-10

 

 


Kontakt

Kund- och personalansvariga

08-55 77 19 00

jobb@hsaab.se

 


Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter

Facebook

Visa fler