Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Nyheter

13 februari 2019

Löneassistent till vårt team– längre vikariat

Här i våra ljusa och fräscha lokaler, intill Mörby Centrum, arbetar vi i öppet landskap. Vi är i dag ett glatt gäng på ca 8 personer och söker nu en engagerad medarbetare för ett vikariat från maj 2019 och som minst till året ut 2020.

Vi är alla specialister på olika områden och arbetar tillsammans för nöjda kunder, medarbetare och för att nå företagets uppsatta mål. Vi arbetar hela tiden med att förenkla och förbättra vårt eget arbete.

Vi är ett team som arbetar med lön och gör timlöner för ca 300 personliga assistenter varje månad. Vi sammanställer i samband med det redovisning till våra kunder av deras assistansekonomi och assistanstid.

Du får gärna ha erfarenhet av, eller utbildning i, lönearbete och viss vana av ekonomiarbete och administration. Vi arbetar i program som Lime, Crona, Visma och Aiai samt Office-paketet. Självklart får du introduktion och har sedan två kollegor som också arbetar med lön och ekonomi.

För att våra kunder ska få den personliga assistans de har rätt till och behöver, ingår även stöd och service till våra kunder, anställda och myndigheter. Därför ska du vara bekväm att vara en del i möten, såväl fysiska som via mail och telefon.

Tyngdpunkten i ditt arbete är timlöner med omkostnadsredovisning samt sammanställningar och rapportering. I dina arbetsuppgifter kommer det även att ingå kundreskontra, löpande in- och utbetalningar, fakturahantering, posthantering, inköp av förbrukning samt vissa avstämningar

Vi har kollektivavtal och tillämpar individuell lönesättning. Tjänsten är heltid, 40 timmar i veckan.

 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Berghult: maria@hsaab.se.

Skicka din ansökan via e-post till maria@hsaab.se senast 28 februari och ange referens ”lön”. Urval och intervjuer görs löpande.

Fler nyheter

Facebook

Visa fler