Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Nyheter

4 januari 2019

HSA blir en del av Förenade Care

Hela Sveriges Assistans får nu en ny ägare efter många år med Bengt Gustavsson som ägare.

Så här skriver Bengt om ägarbytet:

Hela Sveriges Assistans får nu en ny ägare genom Förenade Care med en stor kunskap, bredd och erfarenhet inom både vård och omsorg samt inte minst inom personlig assistans där man vill växa.

Sammantaget ger detta Hela Sveriges Assistans än mer styrka till att möta våra olika kunder och medarbetares behov allt bättre både nu och in i framtiden.

Förenade Care delar mina värderingar samt deras fokus på kvalité och verksamhetsinriktning övertygade mig om att de var det absolut bästa för att säkra och utveckla HSA i framtiden.

Just att kunna erbjuda olika tjänster inom vård och omsorg, bedömer jag själv är en riktigt stor styrka för att vid behov kunna erbjuda stöd till helhetslösningar, som kan efterfrågas.

Sedan vill jag tacka er kunder, anhöriga, medarbetare och alla andra personer för de stunder och möten jag fått i mitt arbete inom Hela Sveriges Assistans.

För nu är det dags för mig att efter mer än 20 år inom personlig assistans att göra något nytt.

Vad detta nu blir vet jag inte riktigt ännu men hobby samt intressen finns ju att utveckla.

Att fått vara en del av Hela Sveriges Assistans har varit mycket inspirerande och givande för mig.

Ingen dag är den andra lik.

Under januari månad kommer mer information och en presentation av Förenade Care vilka de är var de är etablerade samt ledning och medarbetare.

Har du frågor eller tankar kring detta så ring eller mejla mig gärna.

Vilka är då Förenade Care?

Förenade Care är ett större familjeägt företag, specialiserade inom vår och omsorg. Företaget har ca 4 000 medarbetare,. Huvudkontoret ligger i Malmö och i Stockholm, Göteborg och Uppsala finns regionkontor. Nedan kan du läsa hur de beskriver sig själva. Vill du veta mer når du hemsidan här.

Förenade Care är ett familjeföretag inom vård och omsorg där vi sätter extra stort värde i att personal
och medarbetare omfamnar begrepp som omtanke, vänlighet och service. Begrepp som finns i varje godhjärtad familj. Beslutsvägarna är korta och vi är varandra nära i insikten att vårt jobb och våra insatser är till för våra kunder/brukare och uppdragsgivare. Medarbetarnas engagemang, kunskap och nytänkande är företagets viktigaste resurs. Kvalitet uttrycks i konkreta handlingar och med kundens behov i fokus.
Alla människor har sin egen smak på livet med sina vanor och egenheter. Hos Förenade Care finns det alltid plats för individen, vi ser hela människan, inte bara den vårdbehövande delen.

Förenade Care har sedan 1993 bedrivit god vård och omsorg genom entreprenörer och eldsjälar samt engagerade och kunniga medarbetare. Med drygt 3000 anställda är vi ett av Sveriges största vårdbolag och driver verksamheter på uppdrag av kommuner, regioner och landsting runt om i Sverige. Av ungefär 50 verksamheter är de flesta koncentrerade till Skåne, Stockholm och Uppsala. Vård- och omsorgsboende är kärnan i Förenade Care men uppdragen täcker fler områden och verksamhetsinriktningar: Oavsett verksamhetsinriktning så satsar Förenade Care på en bra arbetsmiljö med medarbetare som får möjlighet till kompetensutveckling med god kvalitet.

Vård- och omsorgsboende

Kärnan i äldreomsorgen är vårt motto: omtanke – vänlighet – service. Vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.

Leva Livet-koncept

Förenade Cares unika koncept i vårdbranschen med högskoleutbildade Leva Livet-inspiratörer som har till uppgift att tillsammans med varje boende hitta och utveckla glädjekällor i vardagen, att ge mening åt livet – hela livet.

Personlig assistans

Förenade Care erbjuder personlig assistans utifrån kundens/uppdragivarens önskemål och intressen.

Den som har funktionsnedsättning ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt med stöd av en personlig assistans.

Hemtjänst

Vi erbjuder hemtjänst, hemvård, hemsjukvård samt tilläggstjänster i ett flertal kommuner. Tjänsterna riktar sig till äldre och funktionshindrade som föredrar att bo hemma så länge det är möjligt.

ASiH och palliativ vård

Med profession och varmt bemötande bedriver Förenade Care medicinsk vård inom flera områden. Avancerad sjukvård i hemmet (ASiH) är en vårdform när alternativet är sjukhusvård dygnet runt. Palliativ vård ges i livets slutskede för att ge högsta möjliga livskvalitet. Förenade Care driver Byle Gård som är en specialiserad palliativ vårdavdelning i Täby.

Måltidsservice

Förenade Care driver ett flertal kök och restauranger som lagar mat till boenden och har även öppet för allmänheten. God och näringsriktig mat som får höga betyg. Måltiden ska vara en glädjekälla, njutning och gemenskap. Hos oss är maten en viktig del av att leva livet.

Servicehus med restauranger

Servicehusen är en social mötesplats för äldre där aktiviteter, underhållning, utflykter och anhörigstöd erbjuds.

Dagvård
Dagvård är en dagvårdsverksamhet som vänder sig till personer som har en demenssjukdom eller annat behov och som bor hemma i ditt ordinära boende. Verksamheten utformas efter gästernas behov önskemål och förmågor. Deltagandet i dagvård har som mål att ge gästerna trygghet och struktur i vardagen samt att ge stöd och avlastning till gästernas närstående. Dagvården ger förutsättningar till att fortsätta leva livet i det egna hemmet längre tid.

Social omsorg

Förenade Care erbjuder bostadslösa män, kvinnor och familjer akut hem i väntan på annat boende. Varje människa har ansvaret för sitt eget liv, men ibland behöver man lite extra stöd på vägen.

Victoria Vård & Hälsa

Victoria Vård & Hälsa är en vårdcentral i Malmö som under samma tak bedriver specialistvård.

Förenade Care är ISO-certifierat inom tre områden – kvalitet (ISO 9001), miljö (ISO 14001) och arbetsmiljö (OHSAS 18001). Certifieringen görs av ett oberoende, ackrediterat organ som verifierar att det finns ledningssystem för planering, genomförande, uppföljning och förbättring av verksamheten.

Vi ser fram emot att bli en del av Hela Sveriges Assistans. Varmt välkommen till Förenade Care, familjeföretaget inom vård och omsorg.

Fler nyheter

Facebook

Vi välkomnar nu kund i Lilla Edet!
Vi hoppas ni ska trivas hos på Hela Sveriges Assistans

#vifinnsihelasverige #LillaEdet #personligassistans

Vi välkomnar nu kund i Lilla Edet!
Vi hoppas ni ska trivas hos på Hela Sveriges Assistans

#vifinnsihelasverige #LillaEdet #personligassistans
... Se merSe mindre

Nu har vi tre vinnare!
Rätt svar på när Hela Sveriges Assistans startade är 2004 och vinnarna är: Yvonne Wonniz, Anna-Lena Klang och Monica Fallqvist. 
Stort grattis till er! Hör av er med adressuppgifter till info@hsaab.se så kommer biljetterna på posten.

#tävling #bio #Helasverigesassistans #vistartade2004

Nu har vi tre vinnare!
Rätt svar på när Hela Sveriges Assistans startade är 2004 och vinnarna är: Yvonne Wonniz, Anna-Lena Klang och Monica Fallqvist.
Stort grattis till er! Hör av er med adressuppgifter till info@hsaab.se så kommer biljetterna på posten.

#tävling #bio #Helasverigesassistans #vistartade2004
... Se merSe mindre

Visa fler