Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

11 december 2018

Personlig assistent till Tullinge

Vi behöver anställa en ny medarbetare till en duktig liten arbetsgrupp av assistenter, som under många år arbetat hos vår kund i Tullinge. Kunden, en lugn och stillsam man i 70-års åldern, bor tillsammans med sin hustru i en lägenhet som ligger nära pendeltågsstationen. I sitt yrkesliv arbetade han som journalist med inriktning mot bild/foto, som är ett stort intresse han fortfarande har. Andra intressen är data och att lösa kluriga korsord.

Kunden har MS, sekundär progressiv och är sedan flera år tillbaka helt rullstolsburen.

Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa vår kund med sysslor i vardagen som till exempel av- och påklädning, viss matlagning, personlig hygien och omvårdnad samt handräckning när sådan behövs. En viktig del av arbetet är att ge hjälp och stöd att komma ihåg saker som han behöver och önskar för att få sin vardag att fungera.  I arbetet ingår också i viss mån att följa med honom på aktiviteter utanför hemmet.

Vem är du?

Du som söker är kvinna och har tidigare jobbat som personlig assistent. Du ska vara lugn, vara utrustad med en stor portion tålamod och ett gott humör. Det är viktigt att du kan uppskatta ett arbete med lugnt tempo eftersom vår kund lever ett stillsamt liv i hemmet. Du måste kunna läsa och förstå svenska obehindrat för att kunna ta till dig instruktioner, såväl skriftliga som muntliga. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med diagnosen MS samt om du har viss omvårdnadserfarenhet. Vi arbetar både med mobil personlyft samt lyft som finns installerad i badrummet. Viss dubbelassistans förekommer.


Ansökan för dig som vill arbeta hos mig i Tullinge

Vi vill att din ansökan ska innehålla ett personligt brev där du berättar varför du vill vara min personliga assistent samt ett CV.
När du skickar in din ansökan så godkänner du att personal samt kunden tar del av dina ansökningshandlingar.
Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via vårt formulär nedan. Märk din ansökan med HSA-260
Tillträde i mitten av januari eller början på februari. Rekrytering sker löpande.
Sista ansökningsdag 2018-01-18


Kontakt

Kund- och personalansvariga
08-55 77 19 00


Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar

Fler nyheter
Kameralins

Facebook

5 dagar sedan

Hela Sveriges Assistans AB
Tony och Jenny på väg mot Nässjö för att träffa arbetsledare och personliga assistenter i ett av våra uppdrag.

#vifinnsihelasverige #personligassistans #nässjöImage attachment

Tony och Jenny på väg mot Nässjö för att träffa arbetsledare och personliga assistenter i ett av våra uppdrag.

#vifinnsihelasverige #personligassistans #nässjö
... Se merSe mindre

Visa fler