Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

11 juni 2018

Personlig assistent till 11-årig pojke i Tullinge

Vi söker Stockholms bästa kollega till vår härliga kund, en 11 år kille som har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp som medför bland annat slem- och andningsproblem. Han behöver vår hjälp med det mesta, så som måltider, hygien, lek, träning, andningsgymnastik och kommunikation. Han gillar att busa och leka så det är viktigt att du också tycker det är roligt. Alfons Åberg är en stor favorit och han gillar att titta på filmer om honom.

Vår kund har vaken assistans dygnet runt. På vardagarna går han i skolan där vi är med som assistenter. På eftermiddagarna är han oftast hemma men vi gör också en del utflykter, och då är vi oftast två assistenter med.

Vi arbetar mycket med motorisk träning som sker dold i form av lekar. Arbetet innefattar en del lyft och du bör därför ha en hyfsat god fysik. För att kunna hjälpa kunden med kommunikationsträningen måste du även prata flytande svenska.

 

Vårt gäng söker nu en rökfri kollega med nära till skratt, gärna med erfarenhet av och verkligen tycker om att arbeta med barn. Du är positiv, social, flexibel och ansvarstagande. Det är även viktigt att du är lyhörd för vår kunds behov, är initiativrik, punktlig och pedagogiskt intresserad. Då arbetet gör att du arbetar tätt inpå familjen så krävs det finess och känsla för när det är ok att ta plats och när du ska ta ett steg tillbaka.

Det är ett plus om du har vårdutbildning eller erfarenhet av inhalering, sondmatning, BPAP, host- och sugmaskin, men det är inget krav. Nödvändig utbildning för tekniska hjälpmedel och inskolning sker på arbetsplatsen. Tidigare arbete som personlig assistent är meriterande, men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och personkemin. Assistansen är förlagd till dag, kväll och vaken natt, vardag som helg.

 

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda förväntas genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Som anställd hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård.

 

Arbetstid/Varaktighet

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse

Visstidsanställning 75% samt extra vid behov

 

Övriga krav

För att arbeta med barn under 18 år måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister innan du påbörjar din anställning. Se länk för beställning

 

Ansök till jobb@hsaab.se eller använd formuläret nedan. Sista ansökningsdag 22 juni.

 

Kontaktperson

Jenny Sylvén

08 55 77 19 05

Jenny@hsaab.se

Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar
Fler nyheter

Facebook

Vi hoppas så klart på vinst i dag när #sverigestannar. Hos oss pågår verksamheten som vanligt och telefonerna är igång till klockan 16:00.

#helasverigesassistansstannarinte #viharöppetsomvanligt #personligassistans

Vi hoppas så klart på vinst i dag när #sverigestannar. Hos oss pågår verksamheten som vanligt och telefonerna är igång till klockan 16:00.

#helasverigesassistansstannarinte #viharöppetsomvanligt #personligassistans
... Se merSe mindre

4 dagar sedan

Hela Sveriges Assistans AB

Hälsningar från Bengt i Nora

#vifinnsihelasverige #personligassistans #Nora
... Se merSe mindre

I morgon, fredagen den 15/6 finns vi i Trosa.

Kontakta Jenny på 070-100 84 05 eller Jenny@hsaab.se om du vill veta mer om personlig assistans med arbetsledare i grupperna.

Vi ses!

#personligassistans #trosa

I morgon, fredagen den 15/6 finns vi i Trosa.

Kontakta Jenny på 070-100 84 05 eller Jenny@hsaab.se om du vill veta mer om personlig assistans med arbetsledare i grupperna.

Vi ses!

#personligassistans #trosa
... Se merSe mindre

Visa fler