Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

14 maj 2018

Vi söker en personlig assistent till Solna – 39%

Jag är en rullstolsburen kvinna på 57 år med intressen som musik, tatueringar, fotografering, ta långa promenader mm. Jag behöver assistans i min vardag dvs hjälp med bland annat matlagning och handräckning. Jag lever ett omväxlande lugnt och ibland aktivt liv. Jag tycker om att var ute och träffar gärna vänner och familj. Djur älskar jag, i synnerhet hundar, tyvärr har jag ingen egen men jag har vänner som har hundar som kommer på besök så du kan inte vara allergisk.

Jag söker nu en kvinnlig personlig assistent till en tjänst 39%. Som person är du flexibel, lyhörd och kommunikativ, med ett glatt humör och god social förmåga. Som personlig assistent hos mig är det viktigt att ha förmågan att ibland vara aktiv och ibland bara finnas tillhands.

Jag erbjuder en anställning med tjänstgöring; helg jämna veckor- fredag och lördag kl.12-01 samt söndag kl.12-20.

Det är viktigt för mig att din svenska är god både i tal och skrift. Stor vikt läggs på personkemi. I ditt arbete som assistent ingår ibland att följa med på kortare resor. Körkort är ett krav.

Lön, ersättning och förmåner
Lön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Om anställningsvillkoren
Arbetstid/Varaktighet; Visstidsanställning 39%

 

Ansökan Sista ansökningsdag 2018-05-28 rekrytering sker löpande. Ange referens: HSA-149 i ämnesraden. Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se eller via formuläret nedan.

Ansökan som personlig assistent
Släpp en fil här eller klicka för att ladda upp. Välj fil
Maximal filstorlek: 2 MB
Skickar
Fler nyheter

Facebook