Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Nyheter

1 september 2016

Nyheter i Aiai

Nya blanketter
Försäkringskassan har gjort förändringar av blanketterna Tidsredovisningen (FK 3059) samt Räkningen (FK 3057). De nya blanketterna gäller assistanstid utförd från och med den 1 september 2016 och Aiai är förberett med aktuella blanketter.
Då de nya blanketterna har ändrat format gällande tid från hundradelar till timmar och minuter, har Aiai uppdaterats så att tidrapporten nu visar tid i timmar och minuter. Ändringen gäller assistanstid utförd från den 1 september.
Godkänna tidrapport i förväg vid frånvaro
För att underlätta vid månadsskiften är det nu möjligt att godkänna tidrapporten om endast frånvaro är schemalagd resterande del av månaden. Som tidigare går det också att godkänna sin tidrapport så snart sista passet i schemat är arbetat.

Fler nyheter

Facebook

Visa fler