Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

11 januari 2018

Kund- och personalansvarig

Här i våra ljusa och fräscha lokaler, endast ett stenkast från Mörby Centrum, är vi idag ett glatt gäng på 8 personer. Nu söker vi dig som vill komma och ta en plats i vårat gäng. Vi arbetar i ett öppet landskap och att arbeta i team är något som är viktigt för oss.

Att arbeta som Kund- och personalansvarig innebär att du många gånger arbetar i projektform, vilket tex. kan vara lönerevision, uppstart av nya uppdrag med bl.a. schemaplanering, dokumentation och rekrytering. Dessutom arbetar du med vardagens löpande personal- och kollektivavtalade frågor. Du kommer ha två kollegor som du delar detta ansvar med.

I arbetet ingår även stöd och service till oss internt på huvudkontoret, våra anställda, kunderna och myndigheter. En stor del av din arbetstid innehåller administrativa uppgifter såsom uppföljning, kontroll och planering. Våra arbetsledare stöttar du huvudsakligen via telefon och mail, men även i möten på kontoret eller ute i assistansuppdraget. Att du är självgående är en förutsättning.

Då Hela Sveriges Assistans har kunder över hela landet måste du ha körkort och möjlighet att ta resdagar inom Sverige.

Varje kund har valt en arbetsledare och rekryterat personliga assistenter som endast arbetar hos den enskilda kunden. Arbetsledaren är den som tillsammans med kunden, eller självständigt, sköter bemanning, rekrytering och utveckling i uppdraget, med stöttning av oss på kontoret.

För att du ska trivas hos oss måste du tycka om att arbeta i projektform och även självständigt, ha telefonvana och datavana, motiveras av problemlösning och tycke om att ge service.

Vi ser gärna att du sedan tidigare har arbetat med personalfrågor och har en HR-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Vi har kollektivavtal, friskvård och tillämpar individuell lönesättning. Tjänsten är heltid 40 timmar i veckan.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Berghult: maria@hsaab.se, 08-55 77 19 02.

Skicka din ansökan via e-post till maria@hsaab.se senast 8 februari och ange referens kund-och personalansvarig. Urval och intervjuer görs löpande.

 

Fler nyheter

Facebook

Personlig assistent till Malmö

Jag är en 49-årig man med en CP-skada som bor själv. Som person är jag lättsam, positiv och ser möjligheter i det mesta. Jag gillar att vara aktiv och tycker om att testa nya saker. Sport och film är mina största intressen.

För att mitt liv skall fungera så behöver jag hjälp med bl.a. personliga hygien, hushållsarbete och träning.  Då jag arbetar halvtid så är vissa arbetspass förlagda mellan 05:00-06:00 på morgonen. Det är därför en fördel om du bor i Malmö.
Assistansen utförs där jag befinner mig, i hemmet, ute på stan, eller på resor när jag träffar släkt och vänner.

Jag söker nu två personer som vill arbeta som mina personliga assistenter ca 17 timmar i veckan på ett fast schema samt extra vid behov.

Du som söker bör vara aktiv, drivande och social. Eftersom jag tycker om att träna vore det roligt om du också tyckte om detta.  Det viktiga är inte om du har erfarenhet utan att personkemin oss emellan stämmer.

http://bit.ly/2B6Dpsi

Personlig assistent till Malmö

Jag är en 49-årig man med en CP-skada som bor själv. Som person är jag lättsam, positiv och ser möjligheter i det mesta. Jag gillar att vara aktiv och tycker om att testa nya saker. Sport och film är mina största intressen.

För att mitt liv skall fungera så behöver jag hjälp med bl.a. personliga hygien, hushållsarbete och träning. Då jag arbetar halvtid så är vissa arbetspass förlagda mellan 05:00-06:00 på morgonen. Det är därför en fördel om du bor i Malmö.
Assistansen utförs där jag befinner mig, i hemmet, ute på stan, eller på resor när jag träffar släkt och vänner.

Jag söker nu två personer som vill arbeta som mina personliga assistenter ca 17 timmar i veckan på ett fast schema samt extra vid behov.

Du som söker bör vara aktiv, drivande och social. Eftersom jag tycker om att träna vore det roligt om du också tyckte om detta. Det viktiga är inte om du har erfarenhet utan att personkemin oss emellan stämmer.

bit.ly/2B6Dpsi
... Se merSe mindre

Personlig assistent till Upplands Väsby

Hej, jag är en man på 50 år som är rullstolsburen efter en MC olycka som bor i Bredden, Upplands Väsby. Skulle beskriva mig som en social person med många intressen, men störst är mitt intresse för motorsport. Jag gillar även att umgås med mina vänner, antingen hemma eller på någon trevlig restaurang då och då. Assistenterna som jobbar hos mig är ett glatt och sammansvetsat gäng som trivs tillsammans och som nu behöver utökning i gruppen. Jag söker därför en assistent till en tjänst på cirka 90%, arbetspassen är förlagda dag, kväll och helg med möjlighet att påverka sitt schema. Det är en merit om du har jobbat som personlig assistent tidigare, men det är inget krav. Det viktigaste är att personkemin stämmer mellan oss! I arbetsuppgifterna som personlig assistent hos mig ingår bland annat att du ska vara behjälplig i måltidssituationer, personlig hygien, förflyttningar samt vid sedvanliga hushållsgöromål.

Jag söker dig som är glad, kommunikativ, ansvarstagande och har ett genuint intresse av att hjälpa människor. Som personlig assistent hos mig är det viktigt att ha förmågan att ibland vara aktiv och initiativtagande, men ibland bara finnas tillhands och vara lite i bakgrunden. Jag ser helst kvinnliga sökanden i åldern 25-50 år. Ansök till tjänsten genom att skriva ett personligt brev där du beskriver vem du är och vad du har arbetat med tidigare.

http://bit.ly/2FIMGKm

Personlig assistent till Upplands Väsby

Hej, jag är en man på 50 år som är rullstolsburen efter en MC olycka som bor i Bredden, Upplands Väsby. Skulle beskriva mig som en social person med många intressen, men störst är mitt intresse för motorsport. Jag gillar även att umgås med mina vänner, antingen hemma eller på någon trevlig restaurang då och då. Assistenterna som jobbar hos mig är ett glatt och sammansvetsat gäng som trivs tillsammans och som nu behöver utökning i gruppen. Jag söker därför en assistent till en tjänst på cirka 90%, arbetspassen är förlagda dag, kväll och helg med möjlighet att påverka sitt schema. Det är en merit om du har jobbat som personlig assistent tidigare, men det är inget krav. Det viktigaste är att personkemin stämmer mellan oss! I arbetsuppgifterna som personlig assistent hos mig ingår bland annat att du ska vara behjälplig i måltidssituationer, personlig hygien, förflyttningar samt vid sedvanliga hushållsgöromål.

Jag söker dig som är glad, kommunikativ, ansvarstagande och har ett genuint intresse av att hjälpa människor. Som personlig assistent hos mig är det viktigt att ha förmågan att ibland vara aktiv och initiativtagande, men ibland bara finnas tillhands och vara lite i bakgrunden. Jag ser helst kvinnliga sökanden i åldern 25-50 år. Ansök till tjänsten genom att skriva ett personligt brev där du beskriver vem du är och vad du har arbetat med tidigare.

bit.ly/2FIMGKm
... Se merSe mindre

Fritid för alla-dagen

För dig i närheten av Uppsala

Fritid för alla-dagenJan 20, 12:00e mFyrishovKom och prova på! Uppsalas föreningar visar vad som
finns att göra på fritiden för personer med funktionsnedsättningar.
Kultur och idrott som passar alla.

Fyrishov hall C och D, kl 12.00-15.00.
Fri entré, skattjakt med fina priser.

Schack • Boccia • Kreativt skapande • Bordtennis •
Race running • Badminton • Komponera musik • Dockteater • Dans • Boxning • Gitarr • Lego • Modelljärnväg • Slöjd • Innebandy • Fotboll • Tennis • Parcour • och mycket mer.
... Se merSe mindre

Kommentera på Facebook

Men i en annan inbjudan står den 20 januari. Vad är det som gäller?

Men det står ju 20 januari?

Visa fler