Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Nyheter

19 december 2017

Funktion i fokus

Funktion i fokus är en gratis tidning på nätet som ges ut av Habilitering & Hälsa i Stockholm. Du kan enkelt beställa din egen prenumeration här.

Fler nyheter

Facebook

Personlig assistent till Malmö

Jag är en 49-årig man med en CP-skada som bor själv. Som person är jag lättsam, positiv och ser möjligheter i det mesta. Jag gillar att vara aktiv och tycker om att testa nya saker. Sport och film är mina största intressen.

För att mitt liv skall fungera så behöver jag hjälp med bl.a. personliga hygien, hushållsarbete och träning.  Då jag arbetar halvtid så är vissa arbetspass förlagda mellan 05:00-06:00 på morgonen. Det är därför en fördel om du bor i Malmö.
Assistansen utförs där jag befinner mig, i hemmet, ute på stan, eller på resor när jag träffar släkt och vänner.

Jag söker nu två personer som vill arbeta som mina personliga assistenter ca 17 timmar i veckan på ett fast schema samt extra vid behov.

Du som söker bör vara aktiv, drivande och social. Eftersom jag tycker om att träna vore det roligt om du också tyckte om detta.  Det viktiga är inte om du har erfarenhet utan att personkemin oss emellan stämmer.

http://bit.ly/2B6Dpsi

Personlig assistent till Malmö

Jag är en 49-årig man med en CP-skada som bor själv. Som person är jag lättsam, positiv och ser möjligheter i det mesta. Jag gillar att vara aktiv och tycker om att testa nya saker. Sport och film är mina största intressen.

För att mitt liv skall fungera så behöver jag hjälp med bl.a. personliga hygien, hushållsarbete och träning. Då jag arbetar halvtid så är vissa arbetspass förlagda mellan 05:00-06:00 på morgonen. Det är därför en fördel om du bor i Malmö.
Assistansen utförs där jag befinner mig, i hemmet, ute på stan, eller på resor när jag träffar släkt och vänner.

Jag söker nu två personer som vill arbeta som mina personliga assistenter ca 17 timmar i veckan på ett fast schema samt extra vid behov.

Du som söker bör vara aktiv, drivande och social. Eftersom jag tycker om att träna vore det roligt om du också tyckte om detta. Det viktiga är inte om du har erfarenhet utan att personkemin oss emellan stämmer.

bit.ly/2B6Dpsi
... Se merSe mindre

Personlig assistent till Upplands Väsby

Hej, jag är en man på 50 år som är rullstolsburen efter en MC olycka som bor i Bredden, Upplands Väsby. Skulle beskriva mig som en social person med många intressen, men störst är mitt intresse för motorsport. Jag gillar även att umgås med mina vänner, antingen hemma eller på någon trevlig restaurang då och då. Assistenterna som jobbar hos mig är ett glatt och sammansvetsat gäng som trivs tillsammans och som nu behöver utökning i gruppen. Jag söker därför en assistent till en tjänst på cirka 90%, arbetspassen är förlagda dag, kväll och helg med möjlighet att påverka sitt schema. Det är en merit om du har jobbat som personlig assistent tidigare, men det är inget krav. Det viktigaste är att personkemin stämmer mellan oss! I arbetsuppgifterna som personlig assistent hos mig ingår bland annat att du ska vara behjälplig i måltidssituationer, personlig hygien, förflyttningar samt vid sedvanliga hushållsgöromål.

Jag söker dig som är glad, kommunikativ, ansvarstagande och har ett genuint intresse av att hjälpa människor. Som personlig assistent hos mig är det viktigt att ha förmågan att ibland vara aktiv och initiativtagande, men ibland bara finnas tillhands och vara lite i bakgrunden. Jag ser helst kvinnliga sökanden i åldern 25-50 år. Ansök till tjänsten genom att skriva ett personligt brev där du beskriver vem du är och vad du har arbetat med tidigare.

http://bit.ly/2FIMGKm

Personlig assistent till Upplands Väsby

Hej, jag är en man på 50 år som är rullstolsburen efter en MC olycka som bor i Bredden, Upplands Väsby. Skulle beskriva mig som en social person med många intressen, men störst är mitt intresse för motorsport. Jag gillar även att umgås med mina vänner, antingen hemma eller på någon trevlig restaurang då och då. Assistenterna som jobbar hos mig är ett glatt och sammansvetsat gäng som trivs tillsammans och som nu behöver utökning i gruppen. Jag söker därför en assistent till en tjänst på cirka 90%, arbetspassen är förlagda dag, kväll och helg med möjlighet att påverka sitt schema. Det är en merit om du har jobbat som personlig assistent tidigare, men det är inget krav. Det viktigaste är att personkemin stämmer mellan oss! I arbetsuppgifterna som personlig assistent hos mig ingår bland annat att du ska vara behjälplig i måltidssituationer, personlig hygien, förflyttningar samt vid sedvanliga hushållsgöromål.

Jag söker dig som är glad, kommunikativ, ansvarstagande och har ett genuint intresse av att hjälpa människor. Som personlig assistent hos mig är det viktigt att ha förmågan att ibland vara aktiv och initiativtagande, men ibland bara finnas tillhands och vara lite i bakgrunden. Jag ser helst kvinnliga sökanden i åldern 25-50 år. Ansök till tjänsten genom att skriva ett personligt brev där du beskriver vem du är och vad du har arbetat med tidigare.

bit.ly/2FIMGKm
... Se merSe mindre

Fritid för alla-dagen

För dig i närheten av Uppsala

Fritid för alla-dagenJan 20, 12:00e mFyrishovKom och prova på! Uppsalas föreningar visar vad som
finns att göra på fritiden för personer med funktionsnedsättningar.
Kultur och idrott som passar alla.

Fyrishov hall C och D, kl 12.00-15.00.
Fri entré, skattjakt med fina priser.

Schack • Boccia • Kreativt skapande • Bordtennis •
Race running • Badminton • Komponera musik • Dockteater • Dans • Boxning • Gitarr • Lego • Modelljärnväg • Slöjd • Innebandy • Fotboll • Tennis • Parcour • och mycket mer.
... Se merSe mindre

Kommentera på Facebook

Men i en annan inbjudan står den 20 januari. Vad är det som gäller?

Men det står ju 20 januari?

Visa fler