Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

7 september 2017

Personlig assistent till Solna

Jag är en rullstolsburen tjej på 57 år med intressen som musik, foto läsa böcker mm. Jag behöver assistans i min vardag dvs hjälp med bland annat matlagning handräckning, Jag lever ett omväxlande lugnt och ibland aktivt liv. Jag tycker om att var ute och träffar gärna vänner och familj. Djur älskar jag, i synnerhet hundar, tyvärr har jag ingen egen men jag har vänner som har hundar som kommer på besök så du kan inte vara allergisk.

Då min fantastiska assistent Lena som arbetat hos mig i många år tyvärr slutar så söker jag nu dig. En kvinnlig personlig assistent. Som person är du flexibel, lyhörd och kommunikativ, med ett glatt humör och god social förmåga. Som assistent hos mig är det viktigt att ha förmågan att ibland vara aktiv och ibland bara finnas tillhands. Jag erbjuder en anställning med tjänstgöring varannan jämn vecka onsdagar torsdagar 11:00-21:30. Det är viktigt för mig att din svenska är god både i tal och förståelse. Stor vikt läggs på personkemi. I ditt arbete som assistent ingår ibland att följa med på kortare resor samt att du har körkort

På Hela Sveriges Assistans utbildar vi våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda förväntas genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård.

Arbetstid/Varaktighet

Visstidsanställning 27%

Ansökan

Sista ansökningsdag 2017-09-30 rekrytering sker löpande.
Ange referens: HSA-149 i ämnesraden.
Vi tar endast emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se och via formuläret nedan

 

Kontaktpersoner

Maria Tingberg

08-55 77 19 04

maria.tingberg@hsaab.se

Fler nyheter

Facebook

4 dagar sedan

Hela Sveriges Assistans AB
Streatarna

Viktig teater för dig i Göteborgsområdet. Mölndals Teater Glädje bjuder in

StreatarnaSep 26, 7:00e mStora TeaternTa nu chansen att se vår publiksuccés!!
På Stora Teater i Göteborg den 26 september kl 19:00

Stretarnas kallades i folkmun de människor som bodde på Stretereds vårdhem i Kållered – en av Sveriges största ”sinnesslöanstalter” (Jo det kallades så i början av 1900-talet).
Stretarna är en allvarlig berättelse om en del av vår historia.
En sorglig betraktelse över vanmakt och förtryckt, men också en varm skildring av den kamp som gjorde ”idioter” till medborgare, en pjäs som bjuder på både skratt och gråt.
Pjäsen är skapad och framförd av Mölndals Teater Glädje, som är en daglig verksamhet för personer med funktionsvariationer.
... Se merSe mindre

Kommentera på Facebook

Hej. Spelas föreställningen några fler datum?

Tyvärr har vi inte någon mer spelning planerad. Men om det blir så så kommer vi att skriva om det här.

Visa fler