Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

9 augusti 2017

Gillar du djur, trädgård och inredning? Då kanske du är min nästa personliga assistent.

Jag är en positiv, öppen och social kvinna på 55 år som bor i Riala, Norrtälje kommun, tillsammans med mina två hundar och katter. Jag är väldigt kreativ när det gäller mat, trädgård, inredning, smyckesdesign, virkning och mycket mer. Det är viktigt att du också delar mina intressen då du även kommer assistera mig i detta. Jag är aktiv och gillar att resa, både i Sverige och utomlands, så det är viktigt att du kan följa med mig och att du kan sova på annan ort. Ibland tar jag bara lugnt hemma och det är för att min kropp behöver vila. Jag använder rullstol och behöver hjälp med hushållssysslor och personlig hygien.

Jag söker nu dig som vill arbeta som Personlig assistent hos mig 60%. Arbetspassen är mellan kl.08–00-22.00 med tjänstgöring varannan helg. Jag värdesätter att du har humor, är positiv, lyhörd och kan ta egna initiativ. Du som söker bör vara kvinna mellan 25–55 år. Du måste ha körkort med tillgång till egen bil då det är dåliga kommunikationer till mitt hem. Det är viktigt att du inte är allergisk eftersom jag både har hund och katt

Låter detta intressant? Skriv då ett personligt brev där du beskriver vem du är och vad du har arbetat med tidigare. Du behöver inte ha erfarenhet av Personlig assistans utan det är personkemin som är det viktigaste för mig. Du skickar din ansökan till jobb@hsaab.se, ange referens HSA-121. Du kan även ansöka via formuläret nedan.

På Hela Sveriges Assistans utbildar vi våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda förväntas genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Som anställd hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård.

 

Arbetstid/Varaktighet

60% samt extra vid behov

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Kontaktpersoner

Maria Tingberg

maria.tingberg@hsaab.se

08 55 77 19 00

 

Ansökan

Sista ansökningsdag 2017-08-31 rekrytering sker löpande.

Fler nyheter

Facebook