Stäng

Logga in

Ja tack till nyhetsbrev

Kontakta mig

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Lediga jobb

17 juli 2017

Arbetsledare som även är personlig assistent till 21-årig tjej i Luleå

Söker du ett roligt deltidsjobb som du lätt kan kombinera med till exempel dina barn eller studier, då har du kommit rätt!

Jag är en tjej på 23 år som bor växelvis hos mina föräldrar strax utanför Luleå. Jag har en utvecklingsstörning och är halvsidesförlamad och funktionellt blind, men trots det alltid busig och har ett glatt humör. Jag använder rullstol och har lyfthjälpmedel. Jag gillar att skämta och vill att du också ska tycka det är roligt.

På min fritid tycker jag bland annat om att gå och bada, gå på teater, ta en fika på stan eller liknande. På vardagarna går jag i skolan.

Jag söker nu en person som kan assistera mig i skolan. Då jag bor växelvis hos mina föräldrar är arbetet förlagt till 45 timmar jämna veckor. Det finns också stora möjligheter att jobba extra under ojämna veckor. Arbetsdagen börjar i hemmet där du hjälper mig upp och med mina morgonrutener och sedan assisterar du mig i skolan. De dagar jag är ledig från skolan är även du ledig, därav är detta ett ypperligt arbete för dig med egna barn. Jag badar varmvattenbad på sjukhuset två gånger per vecka så du ska tycka det är okej att assistera mig i vattnet.

Förutom att vara min personliga assistent kommer du även vara arbetsledare, vilket innebär ansvar för bland annat bemanning och tidrapportering. Vi arbetar med elektronisk schemaläggning och tidrapportering och i rollen som arbetsledare har du även stöd från huvudkontoret. Den veckan du arbetar och har arbetsledarrollen är det 1–2 assistenter till som arbetar samma vecka.

Du som söker är gärna mellan 30–40 år och du är en person som kan ta ansvar, är lyhörd och flexibel. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Är du undersköterska eller har du någon form av pedagogisk utbildning tex. förskolelärare eller utbildad i blind metodik är det ett stort plus. Meriterande är om du har körkort.

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda förväntas genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Som anställd hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård.

Arbetstid/Varaktighet
Tillträde omgående eller så snart som möjligt.
Arbetstiden är förlagd dagtid måndag-fredag jämna veckor.
56 % så länge uppdraget varar samt extra vid behov.

Sök jobbet senast 11 augusti!

Ansökan
Sista ansökningsdag 2017-08-11, rekrytering sker löpande.
Ange referens: HSA-190 i ämnesraden.
Vi tar endast emot ansökan via e-post: jobb@hsaab.se och formuläret nedan.

Kontaktpersoner
Maria Tingberg
08-55 77 19 04
maria.tingberg@hsaab.se

Fler nyheter

Facebook

Nationalparkernas tillgänglighet
Många av våra vackra nationalparker i Sverige är tillgängliga för dig som har svårt att ta dig fram eller använder rullstol. Passa på under sommaren och njut av naturen. http://bit.ly/2uA28n7

#natur #tillgänglighet #nationalpark

Nationalparkernas tillgänglighet
Många av våra vackra nationalparker i Sverige är tillgängliga för dig som har svårt att ta dig fram eller använder rullstol. Passa på under sommaren och njut av naturen. bit.ly/2uA28n7

#natur #tillgänglighet #nationalpark
... Se merSe mindre

Träffa oss här!
Anders kommer att vara på plats 5-6 augusti.

Nu är det dags två dagars festivalyra, fullt med musik, känslor & underbara människor!

Syftet är att lyfta personer med olika funktionsnedsättningar. Att skapa en festival för dem som behöver en röst i samhället och något kul och spännande att längta till!

Du är också varmt välkommen!

bit.ly/2vZurdY
#festival #Öland #sunnyfunny #Borgholm #personligassistans
... Se merSe mindre

Morgonpigg personlig assistent sökes till man i Upplands-Väsby

Hej, jag är en man på 50 år som är rullstolsburen efter en MC olycka och bor i Bredden, Upplands Väsby. Skulle beskriva mig som en social person med många intressen, men störst är mitt intresse för motorsport. Jag gillar även att umgås med mina vänner, antingen hemma eller på någon trevlig restaurang då och då.

Assistenterna som jobbar hos mig är ett glatt och sammansvetsat gäng som trivs tillsammans och som nu behöver utökning i gruppen. Jag söker därför en person för en heltidstjänst 100 %, arbetspassen är förlagda dag, kväll och helg med möjlighet att påverka sitt schema.

Jag söker dig som är glad, kommunikativ, ansvarstagande och har ett genuint intresse av att hjälpa människor. Som personlig assistent hos mig är det viktigt att ha förmågan att ibland vara aktiv och initiativtagande, men ibland bara finnas tillhands och vara lite i bakgrunden. Jag ser helst kvinnliga sökanden i åldern 25-50 år. http://bit.ly/2txoG5V

#personligassistent #personligassistans #Bredden #Upplandsväsby #ledigajobb #motorsport #

Morgonpigg personlig assistent sökes till man i Upplands-Väsby

Hej, jag är en man på 50 år som är rullstolsburen efter en MC olycka och bor i Bredden, Upplands Väsby. Skulle beskriva mig som en social person med många intressen, men störst är mitt intresse för motorsport. Jag gillar även att umgås med mina vänner, antingen hemma eller på någon trevlig restaurang då och då.

Assistenterna som jobbar hos mig är ett glatt och sammansvetsat gäng som trivs tillsammans och som nu behöver utökning i gruppen. Jag söker därför en person för en heltidstjänst 100 %, arbetspassen är förlagda dag, kväll och helg med möjlighet att påverka sitt schema.

Jag söker dig som är glad, kommunikativ, ansvarstagande och har ett genuint intresse av att hjälpa människor. Som personlig assistent hos mig är det viktigt att ha förmågan att ibland vara aktiv och initiativtagande, men ibland bara finnas tillhands och vara lite i bakgrunden. Jag ser helst kvinnliga sökanden i åldern 25-50 år. bit.ly/2txoG5V

#personligassistent #personligassistans #Bredden #Upplandsväsby #ledigajobb #motorsport #
... Se merSe mindre

Visa fler